Hvem er vi?

Visittkort, brevark, konvolutter, minibrev, ordresedler, omslagsmapper, etiketter, notatblokker. Flyers, brosjyrer, plakater i alle størrelser, takplakater, bannere, seil og roll-ups.

Vi i Print House er genuint opptatt av å lage trykksaker. Med en av Norges mest innovative og mest fremtidsrettede maskinparker – midt i Oslo – gjør vi vårt ytterste for at du og dine trykksaker skal få best mulig behandling.

All vår produksjon foregår under ett og samme tak, fra du tar kontakt med oss til vi får ferdigprintede produkter ut av maskinene våre. Dette gjør oss til en av Oslos smidigste trykkerier. Vi er dessuten Norges eneste trykkeri med høyvolum digitaltrykkemaskin, noe som gir oss en enorm produksjonskapasitet. Det er vi svært stolte over.

Selv etter 40 år i bransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget. Vi digger å jobbe med kunder som vil lage pene trykksaker.

Noen av våre kunder

Passion for—printing

Evig lojale kunder

Vårt store lidenskap er å fortjene
«Evig lojale kunder».

Kunder som ikke ønsker å gå noe annet sted enn til oss. Kunder som ikke bare er fornøyde, men også begeistret. Kunder som verdsetter verdien av håndverk og skreddersøm. Kunder som er opptatt av høy kvalitet til en god pris. Kunder som vet at vi aktivt lytter for å forstå deres behov. Kunder som opplever at vår fokus skaper trykksaker og kommunikasjon som virkelig funker.

For vi i Print House er ikke fornøyde før våre kunder er det og vi drives fremover av ønsket om å kunne serve våre kunder år etter år.

Våre ti bud

Vi i Print House har gitt oss selv ti leveregler, eller ti bud, som vi bruker som rettesnor i alt vi gjør. Skal vi fortjene «Evig lojale kunder» mener vi det er essensielt at vi hver dag lever i henhold til våre ti bud.

  1. WOW-effekt ved legendarisk service
  2. Kontinuerlig læring og deling av kompetanse
  3. Tenke nytt og vise endringsvilje
  4. Samarbeid ved åpen og ærlig kommunikasjon
  5. Vi digger at ting går fort og hater å sløse bort tid
  1. «NEI» funker ikke – finn heller en løsning!
  2. Vi er ikke perfekte, men vi retter opp våre feil
  3. En leken og positiv holdning gjør verden lysere
  4. Inspirér, smil og bidra aktivt
  5. Vi er ydmyke

Miljø

I Print House tar vi miljø på alvor, og det er med stolthet vi kan kalle oss en sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift.

Dette innebærer at alle våre maskiner og alt vårt papir er klimakompensert. I tillegg sorterer vi alt avfallet vårt og minimerer vårt generelle forbruk. I den største produksjonsmaskinen vår har vi faktisk 0% svinn; utover det kunden bestiller, trykker vi ikke ett eneste ark ekstra.

Også våre ansatte skal ha et trygt og godt arbeidsmiljø. Vi håndterer store maskiner og arbeider i et hektisk og dynamisk miljø – hver eneste dag. Gjennom å være en Miljøfyrtårn-bedrift sikrer vi at HMS og gode rutiner ligger i bunn.

Print House er i tillegg medlem av Grønt Punkt, Norges ledende returordning for brukt emballasje. Sammen er vi med på å redusere CO2-utslippet med hele 350 000 tonn hvert år. Resultatet er en miljøeffektiv drift med høyere verdiskapning og mindre miljøbelastning – både lokalt og globalt!

Som kunde gir våre miljøsertifiseringer deg rett til å merke trykksakene dine. Last ned miljømerkene MiljøfyrtårnGrønt Punkt og merket for klimakompensert papir ved å trykke på ikonene.

Policies

Vi i Print House jobber i henhold til våre verdier. Vi setter høye standarder for våre ansatte, våre kunder og for vårt nær- og fjernmiljø. Våre retningslinjer og standarder under definerer hva vi forventer av oss selv, og våre samarbeidspartnere, slik at vi opererer med integritet i alle aspekt av vår virksomhet.

Sertifiseringer

Samfunnsansvar

For oss i Print House betyr begrepet samfunnsansvar; eller Corporate Social Responsibility (CRS), å genuint bry seg om andre enn oss selv og at vi har et ansvar for å bidra. Dette skal ikke bare være et tomt løfte, men noe vi aktivt gjør til en integrert del av vår virksomhet.

Vi i Print House mener bestemt at en positiv holdning gjør verden lysere og at det er viktig å inspirere, smile og aktivt bidra for andre mennesker. Derfor har vi valgt å støtte bedrifter, foreninger og privatpersoner som som på en positiv måte gjør verden til et litt bedre sted for andre mennesker. Vi har blant annet valgt å støtte Kirkens bymisjon, Leger uten grenser, Barneavdelingen AHUS, Prosjekt Haiti og Dyrebeskyttelsen.

Vi kan ikke støtte alle gode saker, men vi vil veldig gjerne høre fra deg dersom du jobber med et prosjekt, initiativ eller i en bedrift som kan trenge litt bistand. Mail oss på «samfunnsansvar@printhouse.no».