Rask trykk = Rask levering

— Rask trykk

Et godt visittkort gjør at du blir husket! Det kan være starten på en god samtale – selve isbryteren – og forhåpentligvis også starten på et godt samarbeid.

Om trykk

Trykking av visittkort – Enkelte visittkort kan vi levere på dagen. Visittkort er ikke bare et kort som inneholder opplysninger om et selskaps og/eller et individs adresse, telefon og hjemmeside. Visittkortet representerer deg og det bør derfor være noe du kan være stolt av. Når du legger igjen visittkortet ditt legger du også igjen en liten bit av deg selv.

Visittkort kan trykkes både med digitaltrykk og offsettrykk. Digitaltrykk i vår digitaloffset gir et utrolig godt resultat for trykking av visittkort på alle papirkvaliteter og kartong opp til 400 gr. Digitaltrykk trykkes enten i fire farger (cmyk) eller sort trykk.

Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin egen unike kode, vi trykker fargene på visittkortet etter et referansehefte som er levert av pantone. Pantonefargene blandes etter de gitte forhold i referanse heftet av basefarger. Visittkort som trykkes i offset kan etterbehandles med UV-spotlakk, pp-folie, blindpreg, stanses, folietrykk av metallicfolie, og varmpreg. Visittkort som trykkes i offset enten i pantone eller fire farger cmyk har tørketid på opptil 3 dager før de kan renskjæres for levering. Dette er kun for at kvaliteten skal være optimal.

— Rask leveranse

Vi kan i dag levere produksjoner ned til 4 timer og det vet vi mange av våre kunder setter pris på.

Om leveranse

Vi i Print House liker at ting går fort. Derfor jobber vi hele tiden med å optimalisere for en mest mulig sømløs produksjon som gir deg som kunde raskest mulig levering uten at det går utover kvaliteten.

Vi håndterer i dag store og små direkteutsendeler og vi har gode avtaler med budselskaper og Posten som sikrer rask og trygg distribusjon med og uten sporing.