produkter>Bøker

Bøker

Hardcover bok med kunsttrykk? Softcover bok med en historie? Valget er ditt!

Vi kan levere dette produktet innen 4, 24 eller 48 timer!

INSPIRASJON

PRODUKTFORKLARING

En bok kan være så mangt og romme så meget, og er det en ting vi har forstått så er det at folk er forskjellige – og det er bøker også. Print House er stolte av å ha levert mange fine bokopplag opp gjennom årene. Ingen opplag for små og ingen opplag for store, vi leverer med god kvalitet og god utførelse.

Vi har egen limfresmaskin, så bøker med softcover bundet med limfres kan vi levere veldig, veldig raskt. Men dersom du ønsker en mer solid bok med hardcover og trådheft, for eksempel trukket med skinn eller stoff og i 4-fargers trykk, har vi dyktige bokbindere som skreddersyr oppdraget etter dine ønsker, spesifikasjoner og behov. Det tar bare litt lenger tid.

Mange kunder har funnet veien til oss og realisert sin historie: Sin bryllupsbok, sin jubileumsbok eller sitt kunstverk, sin historie. Da står vi og våre maskiner klar til disposisjon, og produksjonsteamet higer etter å sette i gang med sitt håndverk for å sikre deg et flott sluttresultat. Vi hører på deg og det du ønsker å formidle, og sammen enes vi om papirkvalitet, pris og ønsket sluttresultat.

Bøker egner seg veldig godt med digital spottlakk, foliepreg eller blindpreg hvis det skulle være et ønske. Ikke nøl med å ta kontakt, vi hjelper deg med din bok i akkurat det opplaget du ønsker deg.