produkter>Omslagsmapper

Omslagsmapper

Print House trykker alle typer konferansemapper, salgsmapper og omslagsmapper. Etter 40 år i bransjen drives vi av lek og lidenskap for trykkerifaget.

Vi kan levere dette produktet innen 4, 24 eller 48 timer!

INSPIRASJON

PRODUKTFORKLARING

Vi leverer alle slags omslagsmapper med alle slags funksjoner. Med eller uten klaffer, egen lomme til visittkort, spesiell form og størrelse? Sammen finner vi en god løsning for dine omslagsmapper.

Vi kan produsere mapper med digitaltrykk og offsettrykk. Disse to trykkmetodene lar seg enkelt kombinere med andre iøynefallende trykketeknikker, som for eksempel digital spottlakkfoliepregblindpreg eller utstansing. Vi har mangfoldige suksessoppdrag bak oss, så rådfør deg gjerne med oss angående ditt kommende prosjekt. Fortell oss hva du ønsker, så lander vi trygt og godt med ditt oppdrag. Den helt enkle omslagsmappen uten ekstra teknikker fortjener også vår fulle oppmerksomhet.

Noen opplag krever litt planlegging, så ring oss gjerne tidlig i prosessen, slik at vi sikrer å ha riktig papir i hus, mens dere jobber med layout og planlegging. Andre opplag kan vi levere «på timen», da med papir vi har på lager. Vi elsker fornøyde kunder og vi digger å levere som forventet – eller bedre!

Ta kontakt, så hjelper vi deg!