produkter>Plakater

Plakater

Ved markedsføring av en hendelse eller et produkt, er plakater en fin måte å vekke oppmerksomhet på hos kunder. Print House kan ta seg av trykkingen raskt og rimelig med vår innovative maskinpark, hvor vi benytter trykkmetodene digitaltrykk og offsettrykk.

Vi kan levere dette produktet innen 4, 24 eller 48 timer!

LAG DITT EGET DESIGN

På Print House Express tilbyr vi deg muligheten til å enkelt og kjapt designe ditt eget visittkort! Med vår Express shop så kan du også få sendt dette til print med en gang!

Lag eget design på Plakater

INSPIRASJON

PRODUKTFORKLARING

Digitaltrykk

Da det ikke er tilknyttet kostnader ved å utforme trykkplater ved digitaltrykk, er det enkelt å teste ut forskjellige trykk og motiver/versjoner. Dette gir rom for at mottaker kan tilpasse trykket etter ønske og behov. Mottakeren av trykksakene kan motta produktet så fort det er ferdig da disse ikke trenger tørketid.

Offsettrykk

Trykkmetoden vi benytter når det skal trykkes i store opplag, er offsettrykk. Dette da den gir lavere trykkostnader per enhet ved større opplag. Metoden krever fysiske trykkfarger og plater, hvor motsetningsforholdet mellom vann og fett er grunnlaget. Offsettrykk er en etterkommer av litografisk trykk. Trykkmetoden gir fordeler som jevn og høy kvalitet på trykket, samt en enkel og rask produksjon.

Digitaltrykkmaskin

Med en av få høyvolum digitaltrykkmaskiner i bransjen, kan vi tilby en enorm produksjonskapasitet. Vi er i tillegg sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift, noe som gir deg som kunde rettighet til å merke dine trykksaker med miljømerkene Grønt Punkt, Miljøfyrtårn og klimakompensert papir.

Plakater av høy kvalitet

Basert på formål, ønsker og budsjett, vil vi tilpasse og veilede deg underveis i prosessen. Vi har mangfoldige suksessoppdrag bak oss, og lener oss på samarbeid og godt håndverk for å gi deg det beste. Da alt skjer under samme tak, fører dette til at vi er en av Oslos smidigste trykkeri, og kan levere hurtig. Kombinasjonen mellom gammelt trykkeri og unge ansatte, vil gi deg som kunde det beste fra to verdener. Våre ansatte er dyktige på fagfeltet, samtidig som at vi sitter på lang erfaring, er innovative og fulle av energi. Vi elsker fornøyde kunder og vi digger å levere som forventet, om ikke enda bedre!

Ønsker du råd eller veiledning ved produksjon av plakater, vel ikke nøl med å ta kontakt!