produkter>Visittkort

Visittkort

Et godt visittkort gjør at du blir husket! Det kan være starten på en god samtale – selve isbryteren – og forhåpentligvis også starten på et godt samarbeid.

Vi kan levere dette produktet innen 4, 24 eller 48 timer!

  • Visittkort med kobberfolie

LAG DITT EGET DESIGN

På Print House Express tilbyr vi deg muligheten til å enkelt og kjapt designe ditt eget visittkort! Med vår Express shop så kan du også få sendt dette til print med en gang!

Lag eget design på Visittkort

PRODUKTFORKLARING

Trykking av visittkort – Enkelte visittkort kan vi levere på dagen. Visittkort er ikke bare et kort som inneholder opplysninger om et selskaps og/eller et individs adresse, telefon og hjemmeside. Visittkortet representerer deg og det bør derfor være noe du kan være stolt av. Når du legger igjen visittkortet ditt legger du også igjen en liten bit av deg selv.

Visittkort kan trykkes både med digitaltrykk og offsettrykk. Digitaltrykk i vår digitaloffset gir et utrolig godt resultat for trykking av visittkort på alle papirkvaliteter og kartong opp til 400 gr. Digitaltrykk trykkes enten i fire farger (cmyk) eller sort trykk.

Visittkortene som trykkes i vår digitaloffset kan etterbehandles med UV-lakk, pp-folieblindpregstanses, UV-spotlakk, folietrykk av metallicfolie, og varmpreg. Ved trykking av visittkort i vår digitaloffset kan kortene leveres på dagen.

Vi lager også visittkort i offset med pantone farger. Mange reklamebyråer og grafiske designere velger pantone farger fremfor fire farger da de ønsker fargen trykket i pantone. Pantone er et fargereferansesystem hvor hver farge har sin egen unike kode, vi trykker fargene på visittkortet etter et referansehefte som er levert av pantone. Pantonefargene blandes etter de gitte forhold i referanse heftet av basefarger. Visittkort som trykkes i offset kan etterbehandles med UV-spotlakk, pp-folie, blindpreg, stanses, folietrykk av metallicfolie, og varmpreg. Visittkort som trykkes i offset enten i pantone eller fire farger cmyk har tørketid på opptil 3 dager før de kan renskjæres for levering. Dette er kun for at kvaliteten skal være optimal.

For de som ønsker å utmerke seg spesielt, leverer vi flotte, eksklusive visittkort med PP-folie i matt eller blank utfølelse og kan levere visittkort på bestrøket eller ubestrøket papir eller andre kvaliter. Foliepreg eller blindpreg på visittkort er en spennende teknikk, det et preg med metallicfolie som virkelig gjør et visittkort eller et brevark spesielt flott. Blindpreg er en annen flott teknikk hvor for eksempel logoen eller emblemet på visittkortet kan utheves i papiret opp eller ned og gir et meget pent uttrykk. UV-spotlakk er blank eller matt lakk som fremhever deler på trykksaken og skaper en fresh effekt – her er det bare fantasien som setter grenser!

Se eksempler på visittkort som vi har laget og kan lage for våre kunder – Visittkort – MerfilmVisittkort – Kobber og Pantone eller besøk våre inspirasjonsider for visittkort.